Over ons

Voetbalticketsonline.nl is de ideale partner voor het boeken van tickets voor wedstrijden in de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga.

Voetbalticketsonline is in 2013 opgericht door Michiel Mikkers. Ik deel de liefde voor het voetbalspel en stel u graag in de gelegenheid om tegen scherpe prijzen een onvergetelijke ervaring te beleven tijdens een buitenlandse voetbalwedstrijd. Vandaar mijn slogan ‘Voor en door voetballiefhebbers’. Het aanbod van Voetbalticketsonline.nl bestaat uit tickets voor wedstrijden in Engeland en Duitsland. Wanneer u naar het buitenland gaat kan Voetbalticketsonline.nl er voor zorgen dat u kaarten kan kopen om uw verblijf in het buitenland nog aangenamer te maken. Voetbalbalticketsonline.nl heeft altijd de scherpste prijzen.

Uit eigen ervaring is gebleken dat andere aanbieders kaarten tegen een te hoge prijs aanbieden. Voetbalticketsonline.nl biedt daarom voetbaltickets goedkoper aan dan andere aanbieders. Voetbalticketsonline.nl stelt haar klanten in staat om via de website tickets te bestellen. U kunt hierdoor uw verblijf in het buitenland zelf regelen zonder enige verplichtingen die je bij andere voetbalreizen hebt. U kunt hierdoor gaan en staan waar u wilt. Voetbalticketsonline.nl zorgt er primair voor dat u tegen scherpe prijzen aan kaarten voor wedstrijden van bijvoorbeeld Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, West Ham United, Fulham, Hamburger SV, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach of Schalke 04 kan Bezoeken.

Het boeken van tickets via Voetbalticketsonline.nl is veilig en gemakkelijk.Voetbalticketsonline.nl is voor u de ideale partner voor het boeken van tickets naar buitenlandse topcompetities. Waarom?

Voetbalticketsonline over ons

 

  • Voetbalticketsonline.nl levert de best beschikbare plaatsen in het stadion voor de voordeligste prijs.
  • Voetbalticketsonline.nl maakt gebruik van vaste totaalprijzen, waardoor u achteraf niet voor onverwachte kosten zoals reserverings-, boekingskosten of het betalen van andere toeslagen komt te staan.
  • Voetbalticketsonline.nl verzend vrijwel altijd de tickets aangetekend naar uw huisadres in Nederland, hierdoor ontvangt u de tickets al in Nederland en hoeft u deze niet op te halen in het buitenland. (mits van te voren aangegeven)

 

 

Lees ook het artikel: Twellonaar Mikkers regelt spotgoedkope voetbaltickets naar topcompetities