Borussia Mönchengladbach

Seizoen 2017/2018

Borussia Mönchengladbach tickets UITVERKOCHT!
Uitverkocht Alle Borussia Mönchengladbach tickets voor dit seizoen 2017/2018  zijn UITVERKOCHT. Op de hoogte blijven voor de beschikbare tickets voor volgend seizoen? Meld je aan voor tickets voor aankomend seizoen en wees er volgend seizoen als eerste bij! Wij zullen u direct op de hoogte brengen zodra de tickets weer beschikbaar zijn. Aanmelden 2018/2019

(Let op: Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Prijzen gelden standaard voor zitplaatsen korte zijde 1e of 2e ring, zitplaatsen lange zijde in veel gevallen mogelijk voor meerprijs. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.)

Voetbalticketsonline biedt u voordelige tickets voor thuiswedstrijden van Borussia Mönchengladbach. Tickets voor Borussia Mönchengladbach al vanaf € 39,-. Op 1 augustus werd Fußballklub Borussia 1900 opgericht. De club werd vijf keer landskampioen in acht seizoenen, won de Duitse beker en ook twee keer de UEFA Cup. Ook haalde Borussia in 1977 de finale van de Europacup 1, waarin het echter verloor van Liverpool. Daarna ging het bergafwaarts met de club en werd alleen in 1995 de beker nog een keer gewonnen. De club degradeerde zelfs nog een paar keer naar de tweede Bundesliga. Het Borussia-Park is het stadion van de Duitse Borussia Mönchengladbach. Het verving het kleinere Bökelbergstadion, dat niet meer aan de moderne veiligheidsnormen en internationale voorwaarden voldeed. Het Borussia-Park heeft een capaciteit van 54.067 toeschouwers. Boek via voetbalticketsonline.nl kaarten voor een wedstrijd in het Borussia-Park.