Liverpool

Seizoen 2018-2019

Januari 2019
19-01-2019 Liverpool - Crystal Palace € 99,- Offerte aanvragen Tickets bestellen Laatste 3 kaarten!
Februari 2019
27-2-2019 Liverpool Watford € 99,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
Maart 2019
9-3-2019 Liverpool - Burnley € 99,- Offerte aanvragen Tickets bestellen Laatste 4 kaarten!

Let op: Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. De wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.

Liverpool werd opgericht in 1892 door John Houlding (de toenmalige eigenaar van Anfield). Liverpool speelt zijn thuiswedstrijden op Anfield, het stadion ligt in de gelijknamige wijk aan Anfield Road. Het stadion is afgelopen jaren flink verbouwd, de Main Stand is vernieuwd en uitgebreid tot plek voor ruim 60.000 toeschouwers. Liverpool is achter Manchester United de club met de grootste erelijst in Engeland. Met maar liefst 18 Premier League en 4 Champions League titels staan ze stevig achter Manchester United. Het is daarom ook niet anders dat Manchester United wordt gezien als de grootste rivaal van Liverpool. Later is daar de derby met buurman Everton bijgekomen, dit kan ook niet anders want de afstand tussen Anfield en Goodison Park is slechts 1 km. Liverpool heeft als bijnaam the reds dit verwijst ook naar het thuis tenue.

Beleef de geweldige sfeer op Anfield en zing mee met het geweldige “You’ll Never Walk Alone” het lied waar elke wedstrijd mee wordt afgetrapt, dit o.a. ter nagedachtenis aan alle fans die vroegtijdig zijn heengegaan.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Liverpool tickets kopen voor verschillende thuiswedstrijden (zowel Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup). Liverpool tickets kopen doet u voordelig en snel op Voetbalticketsonline. Liverpool altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend Liverpool tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Liverpool en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Tickets kopen voor de Reds doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u voordelige voetbal tickets Liverpool en een ultieme kans om deze schitterende volksclub te bezoeken.

Liverpool tickets voor de derby en alle andere Premier Leaguewedstrijden doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Liverpool en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en om sterren als Salah, Firmino, Mane en onze landgenoten Virgil van Dijk en Gini Wijnaldum live aan het werk te zien.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van de Reds. Tickets voor Liverpool zijn al verkrijgbaar vanaf € 99,-.