Newcastle United

Seizoen 2020-2021

CORONA VIRUS: Voor wedstrijden met beperkt publiek zullen wij geen kaarten aanbieden. 

Momenteel geen wedstrijden beschikbaar..

*Let op: Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht. Wanneer word mij wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

Newcastle United werd in 1881 opgericht onder de naam Stanley. Na 1 jaar in 1882 werd deze naam veranderd naar Newcastle East End en uiteindelijk 10 jaar later (1892) werd het Newcastle United zoals wij het nu nog kennen. Newcastle United speelt zijn thuiswedstrijd in het St. James’ Park gelegen in Newcastle Upon Tyne. St James’ Park is een schitterend stadion met een capaciteit van ruim 52.000 toeschouwers.

Newcastle United heeft als bijnaam the Magpies (eksters) dit verwijst ook naar de zwart witte kleuren van het tenue. De grootste rivaal van Newcastle United is Sunderland, de derby tussen deze 2 rivalen wordt ook wel de Tyne Wear derby genoemd. Overige rivalen en daardoor de meest aantrekkelijke wedstrijden zijn de wedstrijden tegen de nabijgelegen clubs Manchester United, Middlesbrough en Liverpool.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Newcastle United tickets kopen voor alle thuiswedstrijden van Newcastle. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend Newcastle tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Newcastle United en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Newcastle United tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u voordelige voetbal tickets Newcastle United en een ultieme kans om deze schitterende volksclub te bezoeken. Naast het bezoeken van een thuiswedstrijd van Newcastle is een bezoek aan het nachtleven van Newcastle zeker de moeite waard. Hierdoor is Newcastle de ideale plek voor een vriendenweekend.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van de Newcastle United. Tickets voor Newcastle United zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-.