Leicester City

Seizoen 2018-2019

Leicester City 2018-2019 tickets uitverkocht
Uitverkocht Leicester City tickets voor het seizoen 2018-2019 Uitverkocht, meld je nu aan voor tickets voor aankomende seizoen en krijg als eerste een bericht wanneer de tickets weer beschikbaar zijn. Aanmelden voor tickets 2019-2020
 

Let op: Alle speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.

Leicester City is opgericht in 1884, de club speelt zijn thuiswedstrijd in het King Power Stadium. Het stadion biedt plek voor ruim 32.000 toeschouwers. Op 2 mei 2016 ging Leicester City de geschiedenis boeken in door zich zeer verrassend als kampioen van de Premier League te kronen. Nadat het 2 jaar eerder promoveerde vanuit de Championship naar de Premier League naar een jaar met nipte handhaving, werd het onmogelijke toch mogelijk! Leicester werd kampioen aan de hand van toenmalig succescoach Claudio Ranieri.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Leicester City tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Premier League, FA Cup, League Cup en Europees voetbal). Leicester City tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Leicester City altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Leicester City en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Leicester City tickets voor alle Premier League wedstrijden besteld u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Leicester City en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en om sterren als Vardy, Mahrez en Schmeigel live aan het werk te zien.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van de Foxes. Tickets voor Leicester City zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-.