Tottenham Hotspur

Seizoen 2018-2019

Maart 2019
16-3-2019 Tottenham Hotspur - Crystal Palace € 99,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
April 2019
6-4-2019 Tottenham Hotspur - Brighton and Hove Albion € 79,- Offerte aanvragen Tickets bestellen Laatste 2 tickets
13-4-2019 Tottenham Hotspur - Huddersfield Town € 79,- Offerte aanvragen Tickets bestellen Laatste 2 tickets
27-4-2019 Tottenham Hotspur - West Ham United € 119,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
Mei 2019
12-5-2019 Tottenham Hotspur - Everton € 99,- Offerte aanvragen Tickets bestellen Laatste 5 tickets

Let op: Alle speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.

Tottenham Hotspur is opgericht in 1882 en komt net als hun aartsrivaal Arsenal uit het noorden van Londen. Deze wedstrijd staat beter bekend als de North London derby. De wedstrijden zijn altijd beladen en een genot om live te zien.

The Spurs spelen hun thuiswedstrijden op het vernieuwde White Hart Lane. Na 1 seizoen in Wembley keren de Spurs vanaf het seizoen 2018-2019 weer terug op het vernieuwde White Hart Lane. Met een capaciteit van ruim 62.000 zitplaatsen is dit stadion één van de grootste stadions in Engeland. De erelijst van The Spurs bestaat uit 2 landstitels, 8 FA Cups en 3 Europacups is. In het verleden hebben vele sterren de clubkleuren verdedigd. Tottenham Hotspur staat net als Arsenal bekend om het attractieve voetbal. Boek via voetbalticketsonline.nl en ervaar zelf de spanning van een wedstrijd in het adembenemende White Hart Lane.

Tottenham Hotspur tickets voor de derby en alle andere Premier League wedstrijden boekt u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Tottenham Hotspur en geeft u een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en de sterren die we kennen vanuit de Eredivisie als Davidson Sanchez, Eriksen, Vertonghen en de Engelse sterren Dele Alli en Harry Kane eens live te zien.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Tottenham Hotspur tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Premier League, Champions League of Europa League, FA Cup en League Cup). Tottenham tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickts online. De Spurs altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Tottenham Hotspur en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van de Spurs. Tickets voor Tottenham Hotspur zijn al verkrijgbaar vanaf € 79,-.