Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur tickets UITVERKOCHT!
Uitverkocht Alle Tottenham Hotspur tickets voor dit seizoen 2017/2018  zijn UITVERKOCHT. Op de hoogte blijven voor de beschikbare tickets voor volgend seizoen? Meld je aan voor tickets voor aankomend seizoen en wees er volgend seizoen als eerste bij! Wij zullen u direct op de hoogte brengen zodra de tickets weer beschikbaar zijn. Aanmelden 2018/2019
 

Let op: Alle speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.

Voetbalticketsonline biedt u voordelige tickets voor thuiswedstrijden van Tottenham Hotspur. Tottenham Hotspur tickets al vanaf € 69,-.Tottenham Hotspur is opgericht in 1882 en komt net als hun aartsrivaal Arsenal uit het noorden van Londen. The Spurs spelen hun thuiswedstrijden op White Hart Lane. De erelijst van The Spurs bestaat uit 2 landstitels, 8 FA Cups en 3 Europacups is. In het verleden hebben vele sterren de clubkleuren verdedigd. Tottenham Hotspur staat net als Arsenal bekend om het attractieve voetbal.Boek via voetbalticketsonline.nl en ervaar zelf de spanning van een wedstrijd in het adembenemende White Hart Lane.