Manchester United

Seizoen 2018/2019

 
Manchester United 2018-2019 tickets uitverkocht
Uitverkocht Manchester United tickets voor het seizoen 2018-2019 Uitverkocht, meld je nu aan voor tickets voor aankomende seizoen en krijg als eerste een bericht wanneer de tickets weer beschikbaar zijn. Aanmelden voor tickets 2019-2020

(Let op: Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.)

Voetbalticketsonline biedt u voordelige tickets voor alle thuiswedstrijden van Manchester United. Manchester United Tickets voor al vanaf € 99,-.

Manchester United is de meest succesvolle ploeg uit de geschiedenis van het Engelse voetbal en de meest succesvolle van dit moment. Manchester United werd in 2011 voor de 19e keer kampioen en mag zich daarmee recordhouder van Engeland noemen. Daarnaast won de club 11 FA cups en 4 Europa cups 1. Manchester United speelt zijn thuiswedstrijden op Old Trafford, een stadion met een capaciteit van 76.212 plaatsen. De laatste uitbreiding van 7900 plaatsen werd verkregen door de noordoost- en noordwesthoeken van het stadion te verhogen. Zelfs na deze uitbreiding is het stadion bijna elke wedstrijd uitverkocht. De club haalt dan ook de hoogste gemiddelde toeschouwersaantallen van de Premier League. Voetbalticketsonline.nl biedt u de mogelijkheid om met voordelige Manchester United tickets het ‘Theatre of Dreams’ te bezoeken en om vedettes als Paul Pogba, Lukaku, Alexis Sanchez in levende lijve aan het werk te zien.