Fan Blog Liverpool – Chelsea

Geschreven door: Danny Busscher
Wedstrijd: 14-04-2019  Liverpool – Chelsea 2-0

Via een collega op Voetbalticketsonline terecht gekomen. Nadat het speelschema bekend werd contact opgenomen met Michiel. Ondanks dat de wedstrijd nog zover in het verschiet lag hebben wij tickets besteld voor de topper Liverpool – Chelsea op zondag 14 april. Wij zijn dit weekend van vrijdag tot maandag naar Liverpool afgerezen.

Buiten de wedstrijddagen is het leuk om een bezoek te brengen aan de stad zelf, de Fanshop en natuurlijk het stadion. De stadiontour is ook zeker een aanrader!

Matchday, een moment waar velen van zullen dromen. Een wedstrijd van Liverpool ervaren op ‘Anfield’. Wij gingen vroeg met de lijnbus richting het stadion, hier stap je letterlijk voor de poort de bus uit. In en om het stadion is van alles te doen. Onder ‘the Kop’ zit het supportershome, lekkere snelle hap, een biertje en livemuziek. Al met al een perfecte plek in de aanloop naar de wedstrijd.

Wij zochten ons plekje op, schuin achter de goal op de korte zijde. Wat een pracht plek! Het begin van de wedstrijd stond in het teken van de herdenking van de Hillsboroughramp van 30 jaar geleden. Een indrukwekkende sfeeractie, een minuut stilte en uiteraard galmde het ‘You’ll Never Walk Alone’. De wedstrijd, de goals en de sfeer waren fantastisch, wat een beleving en wat een geweldige ervaring.

Na thuiskomst weer contact gehad met Michiel voor het retourneren van de clubkaarten. Dit ging erg vlot en makkelijk. Michiel nogmaals bedankt voor de goede service en het mede mogelijk maken van deze trip naar Liverpool!