Glasgow Rangers

Seizoen 2020-2021

CORONA VIRUS: Voor wedstrijden met beperkt publiek zullen wij geen kaarten aanbieden. 

Momenteel geen wedstrijden beschikbaar..

*Let op: Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht. Wanneer word mij wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

Rangers Football Club is een voetbalclub uit Glasgow, ze spelen in de Scottisch Premiership, het hoogste niveau van het Schotse voetbal. Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Ibrox Stadium, het stadion biedt plek voor ruim 50.000 toeschouwers. Rangers Football Club werd opgericht in 1872 en was één van de oorspronkelijke elf leden van de Schotse Football League. De club heeft jaren op het hoogste niveau geacteerd totdat de club failliet werd verklaard aan het eind van seizoen 2011 – 2012. Met een nieuw bedrijf achter de club kreeg de club toegang tot het vierde niveau van het Schotse voetbal. De Rangers promoveert daarna drie keer in vier jaar, en keerde zodoende terug op het allerhoogste niveau.

De Rangers heeft meer titels gewonnen dan meer dan elke andere club ter wereld. De club werd maar liefst 54 keer landskampioen, won 33 keer de Scottish Cup en 27 keer de Schotse League Cup. Sinds de zomer van 2018 is Liverpool clubicoon Steven Gerard de manager en hopen ze de strijd weer aan te kunnen met aartsrivaal Celtic en weer kampioen te worden op het hoogste niveau.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Glasgow Rangers tickets kopen voor alle thuiswedstrijden. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend Glasgow Rangers wedstrijdtickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Glasgow Rangers en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Glasgow Rangers tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u voordelige voetbal tickets Glasgow Rangers en een ultieme kans om deze schitterende club en stadion te bezoeken en de sfeer in het Ibrox Stadium te beleven!

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Glasgow Rangers. Tickets voor Glasgow Rangers zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-.