Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 141 reviews
by Penders on Voetbalticketsonline
Tottenham - City

Tickets via aangetekende zending ontvangen. Prijzen meer dan correct in vergelijking met ander aanbieders.Zitplaatsen bijna in het midden van het stadion.Als ik nog eens tickets nodig heb, weet ik zeker waar ze te bestellen.
Bedankt, groetjes, Marc

Spurs - Man City 14 april

Deze topper op 14 april mogen zien op Wembley, perfecte zitplaatsen aan de lange zijde tussen de thuisclub supporters, super sfeer, impressive stadion. Goede service van voetbalticketsonline.nl

Fulham- Qpr

Tickets snel per mail ontvangen. Super service. Goede zitplaatsen.
Fantastische Londense derby. Vol passie en strijd.
We hebben genoten van de wedstrijd en de sfeer eromheen.
Terecht gelijk spel.2-2 .
We gaan zeker nog een volgende wedstrijd boeken.

Borussia Mönchengladbach - Hoffenheim

Supergoed geregeld. Tickets veilig (aangetekend) en snel ontvangen. Goede informatie vooraf. Ondanks de extreme kou een leuke wedstrijd gezien. Voor herhaling vatbaar om via voetbalticketsonline kaarten te regelen.

Newcastle - Southampton

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van voetbalticketsonline.nl. Super service, van begin tot eind. Super zitplaatsen. Voor een volgende keer maken wij weer gebruik van voetbalticketsonline.nl. Uitstekend geregeld!

Prima geregeld

Voor het eerst gebruik gemaakt van voetbalticketsonline.nl. Prima bevallen vanwege; goede-prijs kwaliteit verhouding, snelle reactie op vragen, duidelijke informatie. Ik kom hier zeker terug

by Dennis Domen on Voetbalticketsonline
Newcastle - Southampton

Voor het eerst gebruik gemaakt van voetbalticketsonline.nl. Een 3-0 zege met mooie zitplaatsen zorgde voor een top voetbalmiddag. Helaas viel Southampton wat tegen zoals het hele seizoen al. Zitplaatsen waren perfect tegen goede prijzen.

by Peter van Woensel on Voetbalticketsonline
Tottenham Hotspur - Huddersfield Town

Prima kaarten in een prachtig Wembley stadion voor Tottenham Hotspur - Huddersfield Town. We gaan zeker nog een keer terug en dan ook met Voetbalticketsonline. Uitstekend geregeld allemaal.

by Rowin de Wit on Voetbalticketsonline
Man City - Chelsea

Zondag 4 maart bezochten wij de wedstrijd : Man city - Chelsea onlangs de matige inzet van Chelsea hebben wij toch geweldig genoten van het niveau van Manchaster city. Zoals altijd hadden we weer keurige plaatsen en was alles prima geregeld. Onlangs al een aantal keer kaarten besteld voor verschillende wedstrijden en het is altijd prima voor elkaar..!! Mijn complimenten en jullie zien mij zeker snel weer terug voor de volgende voetbaltickets..!

Eerste ervaring, zeer positief!

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Voetbalticketsonline. Op 3-3-2018 naar Schalke04 tegen Hertha BSC geweest. Het was een mooie ervaring bij Schalke. De plekken waren goed qua uitzicht, mooi midden aan de lange zijde, hoog bovenin. We zaten op de allerlaatste rij. Op zich is dat geen probleem, want je ziet alles prima, alleen kun je op deze rij niet met je rug tegen de rugleuning van het stoeltje zitten, vanwege een dikke buis die er achterdoor loopt. Daardoor ben je gedwongen om wat naar voren te zitten, waardoor ook je beenruimte wat krap wordt. Het voordeel van de laatste rij is dat je ook gewoon kunt gaan staan als je zin hebt en dat hebben we een groot deel van de wedstrijd gedaan, mede vanwege de kou. Staand kun je nog een beetje bewegen :-).
Het voordeel in vele Duitse steden is dat het OV op de wedstrijddag gratis is voor toeschouwers. In het OV wordt niet om je kaartje gevraagd, daar is het te druk voor. Ik schat dat van de 62.000 toeschouwers er zeker 40.000 met de tram kwamen, net als wij. Geparkeerd in het centrum en met de tram naar de Veltins Arena. Op z’n Duits goed geregeld: Grundlich und Punktlich :-).
Overall dik tevreden. Snelle levering van de kaarten en prima service! Hij doet wat hij beloofd en dat is wel wat waard. Zeker voor herhaling vatbaar!

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»