Eintracht Frankfurt

Seizoen 2014 / 2015

Uitverkocht

Eintracht

Voor dit seizoen 2014/2015 zijn alle tickets voor Eintracht Frankfurt uitverkocht, wij adviseren het volgend seizoen nogmaals te proberen

Uitverkocht

(Let op: Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.)

Voetbalticketsonline biedt u voordelige tickets voor thuiswedstrijden van Eintracht Frankfurt. Tickets voor Eintracht Frankfurt al vanaf € 49,-. Eintracht Frankfurt is opgericht in 1920 de club ontstond na verschillende fusies tussen Frankfurter sportverenigingen. De grootste rivaal van Eintracht Frankfurt is Kickers Offenbach. De club heeft  een prijzenkast met vier Nationale bekers, één kampioenschap dat dateerde uit het seizoen 1958/1959 en een UEFA Cup in 1980. Het seizoen 2010/2011 was een ramp seizoen, Eintracht Frankfurt eindigden voorlaatst en degradeerden daarmee naar de 2. Bundesliga. Echter na één seizoen maakte de club al een terugkeer naar het hoogste niveau. Voetbalticketsonline.nl biedt u een kans om deze schitterende club te bezoeken en de legendarische Eintracht Frankfurt versie van Pippi Langkous mee te doen!