Brighton and Hove Albion

Seizoen 2018-2019

Brighton and Hove Albion 2018-2019 tickets uitverkocht
Uitverkocht Brighton and Hove Albion tickets voor het seizoen 2018-2019 Uitverkocht, meld je nu aan voor tickets voor aankomende seizoen en krijg als eerste een bericht wanneer de tickets weer beschikbaar zijn. Aanmelden voor tickets 2019-2020

Let op: Alle speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wedstrijden die niet meer worden aangeboden zijn reeds verkocht.

Brighton and Hove Albion is opgericht in 1901, de club speelt zijn thuiswedstrijd in het Falmer Stadium. Het stadion biedt plek voor ruim 30.000 toeschouwers. Nadat ze in het seizoen 2016-2017 als tweede eindigden promoveerden ze direct naar de Premier League. Met handhaving in het eerste Premier League seizoen hebben de The Seagulls (zeemeeuwen) het verdienstelijk gedaan. Onder andere door Nederlandse versterkingen als Propper en Locadia, is het leuk om deze volksclub eens te bezoeken.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Brighton and Hove Albion tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Premier League, FA Cup, League Cup en Europees voetbal). Brighton and Hove Albion tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Brighton and Hove Albion altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Brighton and Hove Albion en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Brighton and Hove Albion tickets voor alle Premier League wedstrijden besteld u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Brighton and Hove Albion en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van the Seagulls. Tickets voor Brighton